Varför slutar ni?
– Vi är alla 30 plus med pojkvänner och flickvänner, och det tar jättemycket tid att driva klubb. Vi är inte lika entusiastiska länge och har andra saker i livet. Jag vet, tråkigt svar, men så är det. Och har man haft klubb ett tag förväntar sig folk att klubben ska vara på ett visst sätt och vi vill inte fortsätta på det spåret nu. Jag är till exempel mer intresserad av technoscenen, så jag drar hellre vidare och spelar.
Så du kommer att dyka upp på andra ställen?
– Ja, jag dj:ar ibland på andra ställen och vill fortsätta med det. Dessutom har vi fyra småpratat om att göra nåt annat ihop längre fram. Men vi ville döda GS2H nu.
Vilken är den roligaste festen ni fixat?
– Den första Halloweenfesten 2006 var helt fantastisk! Det var en utklädnadshysteri och det kom enormt mycket folk. Vi hade dessutom en syrgasbar, tre band och fixat mycket visuellt. En galen kväll.
– Sen måste jag bara nämna en kväll förra sommaren. Jag har alltid försökt få folk att ta av sig kläderna men det har bara varit jag och ett par bögar som gjort det. Men den här gången var det massor av flator som tog av sig kläderna och slängde bh:n, och bögar och flator dansade sedan vilt på dansgolvet.
Ni har gjort er kända som en klubb med varierande teman. Vilken var er vildaste chansning?
– Då vi hade homohiphoptema och det uppstod ett konstigt rykte om att vi hade den officiella efterfesten till Eminem-konserten, som sedan ställdes in. Så det kom en massa hiphopare som hade hoppats på Eminem-fest. Men vi spelade bara dålig hophop som Midi, Maxi & Efti. (skrattar)
– En annan kväll körde vi hårdrockstema med två brudar som dj:ade och dom bjöd in en massa hårdrockspolare. Så på gästlistan stod namn som Satans crew plus fyra och på dansgolvet trängdes smala hårdrocksbögar med tunnhåriga rockers med urtvättade Iron Maiden t-shirts.
Är det något du ångrar under de här åren?
– Nej, inte direkt. Men en kväll visade vi Carola & Runars bröllop på storbildsskärm och sen tappade vi bort bandet. Det ångrar jag eftersom vi planerat att visa den uppåner så att korset bakom dom skulle visas uppåner.
Vilken typ av klubb önskar ni ska dyka upp i Göteborg?
– Egentligen två klubbar: Jag är en dansmusikkille som åker utomlands och går på klubb eftersom det inte går att hitta en stor dansklubb för homopubliken i Sverige. Så gärna en sådan, även om jag vet att det inte finns publik för en sådan här. Sen skulle jag gärna se en ny bred gayklubb i Göteborg. Något som var som gamla Bacchus skulle vara kul. Jag saknar den bredden.
Slutligen, vad vill du hälsa alla som besökt och älskat GS2H?
– Jag vill ödmjukt tacka alla som gjort våra fester fantastiska. Dörrvakter och barpersonal på alla ställen vi varit på har hyllat vår publik som underbara, vilket är ett oerhört schysst betyg. Och så hoppas vi att våra fans och gäster tar arvet vidare nu…

Dagens Fråga

Vilken är den bästa musikalen enligt dig?

  • 34%
  • 16%
  • 11%
  • 3%
  • 30%
  • 7%