STOCKHOLM
Att Club G står utan lokal sedan Kolingsborg fått indragna serveringstillstånd är självklart tufft för partysugna. Alternativen på fredag finns det dock lyckligtvis – men det lär bli trångt på fredagskvällen!
Side Track är det Halloween-fest fredag med ”läskiga drinkar, skrämmande grym service, blodiga ryggbiffar bland kandelabrarna i matsalen, obehagligt utspökad bar och fasansfullt tung-gung från högtalarna i discobaren levererat av DJ Mackan och en gäst-spelande DJ Vampire Mike från Trans-Ylva-Nien
Torget har Dr Beat som spelar musiken på fredagskvällen och så nu när det är höst brunch redan från 13.00 på lördag och söndag. Göken har bar och kök öppet men firar Halloween först på lördagskvällen.
Queeriga klubben Blondie har kalas på Knast och Momma har Mumma för stans ”queera bönor och deras vänner” där musiken sköts av Dj Malin och Ia. På Roxy och Judy’s är det öppet med bar och häng.
Klubb Idyll har fest på lördagskvällen på Landet, Telefonplan. Poesikollektivet G=T=B=R=G (Linn Hansén, Kristofer Folkhammar och Athena Farrokhzad) ”våldgästar” och det blir DJs så spelar.
Klubb F.I.X.Mari Laveau har en redigt bra DJ-sammansättning på lördagens ”Gay Halloween Disco”. Dj Kovács och Dj Pjotr delar på natten och typ alla har möjlighet att komma in gratis – se deras annons på GayMap och Qruiser!
Lino är det halloweenkalas de lux med vinst för bästa kostym. Kayo och Reine ”busar och skräms”. Marcus Ullmarker spelar i klubben och Anders sköter schlagergolvet. Öppet till 05.00.
Operaterrassen har Clean sin Halloween-fest. Jackie står på scen, Micke Hi, Anders Sewerinsson och Dr Beat sköter dansgolven.
Läderbögarna har SLM att gå till där det ikväll är sedvanlig bar medan det på lördag är mixad fest med tjej-läderklubben Lash. Dj Jörgen spelar.
För de som vill klubba senare på fredagskvällen så är Riddarkällaren ett alternativ. Klubb 80s, syskonklubb till 90s, har öppet där man ikväll hyllar party och musikåret 1982 med bland andra Dj Life & Pauli Sudra, Håkan Lidbo och DJ Loco.

Zegeist hos Combustion

MALMÖ
På fredagskvällen blir det stor Combustion-fest i samarbete med Decadent. Norska Deadswan levererar electro, Jakob techno och Basid spelar acid. Live på scen står Zeigeist.
Wonk har After Work på fredagskvällen på A2, men inplanerade nattklubben GutterSlut är inställd. På lördag blir det dock stor Halloweenfest med Wonk. Dramagrabbarna Dan och Staffan spelar electro och DeeJay Jonny sköter dans/schlager och popgolvet.
SLM-killarna firar Halloween med en gul kväll på fredag och Danish Night på lördag då nya Mr Leather Europe besöker klubben med sin show.
Divine fixas lördagens fest på Deep i samarbete med Combustion

GS2H har lördagsfest

GÖTEBORG
QX har smygläsning på Scanic Rubinen och festglada lär garanterat gå därifrån till Park Lane där Fia och Henke har Queer med Frida på scen, André Moen från Oslo som DJ på stora golvet och Aron som sköter schlagerbaren. Öppet 23-05.
På lördag har GS2H sin månadsfest på Razzia. The Eyeshades kör dekadent electropop medan familjen GS2H själv liksom Demonika sköter skivspelaren till 05.00.
Förfestar göra man på BeeBar och Gossip, nattklubbar gör man också på Gretas som fylls av festsugna såväl fredag som lördag.

LANDET RUNT
Halloweenfest blir det i Borås med Edith CreppRFSLs scen lördag kväll. RFSL Jönköping har öppet samma kväll i sin lokal på Norra Strandgatan. Fredagspub är det i Kristianstad och i Växjö är det jubileumsfest. Föreningen RFSL firar att man i år fyller 19. På fredagskvällen är det Chill-Out Café för transpersoner i Växjö. Club Orlando i Örebro har fest lördag och på fredag är det Kiss Kiss Bang BangStället vid hörnet av torget.
RFSL i Piteå satsar stort på lördag kväll så ELMO, ”Sveriges hetaste band” spelar live. Festen hålls på temat eld för att uppmärksamma att det är tre år sedan som det skedde ett mordbrandsattentat mot klubblokalen Polstjärnan.

I QX GayMap hittar du ännu fler festalternativ i helgen.:
Fester/klubbar fredag i QX GayMap
Bar, café och restaurang fredag i QX GayMap

Fester/klubbar lördag i QX GayMap
Bar, café och restaurang lördag i QX GayMap