.

Tre av Stockholms kultur/klubbprofiler gör gemensam sak inför Malmös egen hbtq-festival. Pjotr (Tête À Claque/Manic Panic) och Petter Wallenberg (Baddlover) från Bögjävlar som driver den omtalade Stockholmsklubben Mums Mums har slagit sig ihop med humorflatan Helena Sandström och intar nu Skåne och Köpenhamn. Namnet ”The Ginger Soup Tour” har de tagit eftersom alla i trion är rödlätta. Tillsammans ska de höja temperaturen under festligheterna genom schysst musik, teater och performance. Men inte bara det.
– Vårt huvudsyfte med den här turnén är att sprida gladporr, och självklart hoppas vi att få ligga på sydligare breddgrader, säger Petter.

Lördag blir det chans för alla som missade den hyllade föreställningen Kyss min Plysch under Europride i somras. Helena Sandström och Moa Svan framför sin show som är elak, rolig, dråplig och stundtals väldigt…. naken.

– Glöm inte att lägga ut namnen på våra Qruiser-profiler så att de som gillar oss kan ta kontakt, uppmanar Helena avslutningsvis.

The Ginger Soup Tour:

Fredag: Petter Wallenberg (Baddlover) och Pjotr dj:ar på Dunkel i Köpenhamn, en mixad klubb med svartfestkänsla.
Dunkel i QX GayMap

Lördag: ”Kyss Min Plysch” – framförd av Helena Sandström och Moa Svan på Tangopalatset i samband med Tjejfesten.
Tjejfesten i QX GayMap

Petter Wallenberg (Baddlover) och Pjotr dj:ar på Regnbågsfestivalens avslutningsfest på Chokladfabriken. Bergsgatan 33, Malmö. 23.00 -05.00
Den stora Pridefesten i QX GayMap

Vill du ta kontakt med gänget, så går det bra genom deras qruiserprofiler.
Petters Qruiser: monsterburger
Pjotrs Qruiser: pjotr
Helenas Qruiser: Helena von Helvete