Onsdagar är en bra lill-lördag i gaystockholm! Roxy, Momma, Torget, Göken, Mälarpaviljongen och Side Track finns för skönt barhäng eller middag. För läderkillar sedan SLM att hänga på någon timme längre.
I augusti har Mälarpaviljongen tjejklubb på pråmen. Gina Cocktail Club där Dj Sanaz spelar och barpersonalen är kvinnor. Vädret ser ut att kunna bli bra i kväll, men ta med en tröja för säkerhets skull!
Nattklubbsutbudet är inte det fetaste dock. B.A.D. har tagit paus på Cattelin och efterföljaren Club Kattis öppnar först nästa vecka i samma lokal.
Hett blir det garanterat på Ficks i F12s fantastiska trappa och terrass. Ikväll kan man mellan 17-21 rota bland 16 föranmälda deltagares saker på loppisen. Gratis entré är det till loppisområdet och den som vill kan ta med sig eget att sälja även om man inte har anmält sig i förväg. Köp eller byt! Vad Micke Eklöf, Bögjävlarna, Makode Linde och Leo Berglund (som dessutom är Loppis-boss) har att erbjuda av sina privata avdankade ägodelar finns inga förhandstips om, men bered er på såväl fynd som pikanterier! Kornél står för musiken så när ni shoppat klart är det bara att gå vidare till dansgolvet!

Stockholm i QX GayMap