Chesty Morgan Goes B.A.D är det officiella namnet på kvällens fest på Södra Teatern där orkester blandas med DJ:ande. Öppet 20-02.
Mälarpaviljongen tillsammans med QX och Judisk Krönika presenterar vid 19.00 klezmerorkestern Sternfall. Räkna med att det kommer gunga rejält på bryggorna!
Klubben Caliente som gjorde en makalös spelning i Pride Park igår har i sista sekund bytt klubblokal. Festen på fredagskvällen hålls på Hot Company på Odengatan. Galet skön dans till Hiphop, Dancehall, Reggaeton & RnB.
Leonora firar att EuroPride är tillbaks i Stockholm, tio år efter förra festivalen. Kinks and Queens håller till på Camarillo.
Det blir som sagt Mr Gay Sweden på Münchenbryggeriet och i samma område blir det Pridefest för kvinnor 30+. Lokalen heter Clustret och ligger vid Söder Mälarstrand.
Galet stor björnfest arrangeras i år igen! Björnar och deras beundrare är på Kings Town.
Queerfest är det på Debaser med God-Des and She på scen. Garanterad röjfest. Intill Debaser ligger Kolingsborg där Jo Frances fått ställa in sin spelning men det blir galet mycket folk i de tre våningsplanen!
På Lino är det 90’s klubb ikväll. Och pardansa kan man göra på Chicago eller hos Golden Ladies.
Ett axplock av kvällen fester.
Fredagsfesterna i QX GayMap