1. BACKLASH
Shit. Nu får Malmö något att bita i! Staffan (Drama!) är tillbaka med en skräll. Backlash i regi av dramakungen med kamrat Laban (Swim Fast) har premiär fredag på Jeriko. Backlash är INTE häng och vinsmuttning! Tvärtom – det är untz och strobb! Till premiären bjuds Ghazal&Jonna (Fashionmuslimetterna/GBG) in för att spela tillsammans med Staffan och Laban. Det blir sjukt ostigt, sjukt stökigt och sjukt dansigt. Jag har till och med hört att man MÅSTE dansa för att ORKA vara där.
Jeriko, Spångag. 38, Malmö. Fredag 4 juli, kl 23-03. 60kr (hälften före kl 24). 20 år.

2. T
Nu kan det ju tyckas att man inte får rekommendera samma DJ’s två gånger i en artikel, speciellt inte på plats ett och två. Men det är min spalt och jag gör vad jag vill. Dessutom är det bra grejer! För att inte alla som inte befinner sig i Malmö på fredag skall skicka hatbrev, bomber och annat kul hem till mig så kör vi upp Staffan (Drama!/Backlash) till Stockholm på torsdagen! Som en smygpremiär… Jag och David Roiseux är del av klubbkonceptet T på Berns i källaren med vår klubb Tête À Claques. Vi är extra stolta att kunna presentera Staffan som är en av Sveriges grymmaste DJ’s och dessutom fjolla. PS – Vi är sjukt homovänliga!
2.35:1, Berns, Berzelii Park. Torsdag 3 juli, kl 23-04, 100 kr. 22 år.
T

3. REVOLUTION
Det blir bara bättre och bättre! Discosnubben Mark Seven har – hör och häpna- tagit över stekarpalatset Laroy och sparkat ut alla brats med en discokick rakt i arslet så fet att Ashley Beedle skulle bli grön för mindre. Det här ÄR verkligen en revolution. Kanske kan Stureplan en dag bli så där bra som det borde vara? Revolution är ett steg i rätt riktning. Musikinriktningen är grymt bra obskyr gammal disco och deep house. Nu på torsdag bjuder Mark in producenten/DJ’n Maurice Fullton (Warp – UK) som blandar fina grejer från Chicago och NY på ett rätt eget sätt (han har även en grym fru som heter MU och gör helt bisarr musik). Revolutionen händer inte på TV – den händer på Laroy! Spy Bar-Laroy (Ingång via Spy Bars nya uteservering på Biblioteksgatan 23)
Torsdag 3 juli, kl 22-04. 90 kr innan 02, 120 kr efter 02.

4. HOUSEWIVES
Jag har bara hört DJsarna La Fleur och Adeline Supreme någon gång, typ förra sommaren på China. De var fett bra. De definierar sin stil som ”Mega House” och bara det är ju sjukt kul – man kan liksom inte ha en dålig kväll till M*E*G*A H*O*U*S*E! Nu gästar de terrasserna på F12 lite då och då under sommaren vilket gör det där rätt tjatiga stället mycket roligare helt plötsligt. Lyssnar du på radio ibland så sänder de på P3 Dans ibland också. Spelar de hälften så bra grejer i radio som ute så är det väl värt en förfest på högsta volym..
Fredsgatan 12. Fredag 4 juli, kl 22-03. 150kr. 20 år.

5. G
Nu var det ett tag sedan det var techno på G. Det vet jag eftersom jag inte spelat där. Nu är dock din supersomriga technofredag sjukt mycket räddad! Det finns inte speciellt många renodlade gayställen i Stockholms nattliv som satsar på techno, men det gör G varannan vecka. Ta med dig din technoälskande homopolare som alltid klagar på att det inte finns något ställe med bra musik på och skaka loss. Jag har med mig massa ny grym störd musik som jag tänkte riva av nere i den där mörka svala källaren…
Kolingsborg, Slussen. Fredag, 22-03. 80kr. 20 år.


G i QX GayMap
electricgay.se

PS: Sen vill jag bara avsluta med ett grymt tips på gratis musik också. Fina electropop-drottingen Emmon skickade den här länken till mig. Det är ett helt soundtrack fixat för att du skall få en grym sommar! Jag lyssnade på lite skojig synthpop där idag, men tror det finns massa mer. Enjoy!
wonderlandrecords.com

Gör du någon bra klubb -dvs INTE schlager- som du tycker jag borde besöka eller skriva om, skicka en pressrelease till [email protected] så kikar jag på det.
Pjotr, med klubbar som Sorry We Killed You (London), Tête À Claques och Manic Panic (Stockholm) liksom klubbkollektivet T och med en DJ-stil som går under namnet ”Maxxximal Minimalizm” listar de fem bästa klubbarna just nu.

Bästa klubbarna vecka 24 Bästa klubbarna vecka 23 Bästa klubbarna vecka 20 Bästa klubbarna vecka 19 Bästa klubbarna vecka 17 Bästa klubbarna vecka 16 Bästa klubbarna vecka 15 Bästa klubbarna vecka 14