Köpenhamn strålar i solsken och torsdagens Grundlovsdags-firande med klämdag på fredag har gett många danskar en skön långhelg. På lördagskvällen blir det utan tvekan fullt på Zum Biergarten där månadsklubben Rocco firar ettårs-jubileum. Zum Biergarten ligger centralt bara ett kvarter från Tivoli och har en fantastisk utegård förutom den tuffa danslokalen.
Svenske London-DJn Per QX har bjuits in för att få fart på dansgolvet. Räkna med många bara överkroppar och fullt fart till tidig morgon.
Läderkillarna har också satsat stort. När QX besökte den nya läckra läderklubbs-lokalen på Lavendelstræde på fredagskvällen berättade SLMs ordförande Henrik att man i år har två killar som ställer upp i kvällens Mr Leather-tävling! Kanske kommer fler till när väl Nordic Night-läderfesten hålls på lördagsnatten. Nya SLM ligger på bakgården och har numera två våningar men skönt pumpande musik och många spännande rum för allsköns smakinriktningar.
Kom i tid till Köpenhamn, ta en runda på Code, Vela, Chaca, Jailhouse, Oscar eller nån av stans alla (överfulla) uteserveringar) och avsluta natten på Rocco!

Köpenhamn i GayMap