Festkväll i Göteborg och landet runt

HBT-festivalen är i full gång med debatter, marknad på Järntorget, kulturarrangemang och utställningar. Ikväll kulminerar festivalen med en lång rad fester. Ungdomarna håller till på Röhsska, dansbandfest för damer blir det på Stadsteatern, Björnarna har gemensam fest med SLMHaket. Club Fête har queerfest på Stars N Bars och Årets Gayklubb Gossip satsar på cocktailparty där uppklädd är dresscoden. Och på Gretas är det festnatt med asiatiskt tema.
Melinda Wrede kommer till den stora tjejfesten West n’ Girls Brew House. Scenen delar hon med Stina Berthling och Negin och Dj är Inca från Club G i Stockholm.
Dragshow bjuds också i Västra Götalandsregionen. Med en enkel tåg/bilresa från Göteborg hamnar man i Borås där RFSL har stort kalas ikväll. På klubben Magasinets scen står Årets dragshow-grupp enligt QX läsare, Diamond Dogs.

Med den fantastiska försommar det är just nu är Mälarpaviljongen i Stockholm minst sagt ett populärt tillhåll. Ikväll är det Club Before i Navids regi och Dj är Niclas Paus. Det lär svänga på pråmerna!
Är det överfullt på Mälarpaviljongens pråmer är Göken och Chakula bra alternativ. Sköna stora uteserveringar bara ett kvarter från Riddarfjärden.
Lördag betyder ett trevligt partyklimat med folk som hunnit vila upp sig (undantaget galningarna som springer Marathon). Klubbhoppa mellan Momma, Judy och Roxy vid Nytorget, SideTrack och mixade Pappa RayRay vid Mariatorget, Torget och PreopLeijonbaren i Gamla Stan och smalas så slutligen upp på nattklubben Lino.
Läderkillar stannar på Söder och SLM där Dj Kent spelar.

Malmö har läderklubben SLM öppen och på Deep är det gayclub Wonk till 05.00.

Sverige i QX GayMap