Lesbisk extas av klass på Queer Base

Erika Rosén sjöng bland annat sin tolkning av Jolene och var jätteglad för att få spela igen efter att ha varit ute och rest.
– Jag spelar också i ett band, berättar Erika. Men närmast spelar hon sin egna musik på Möllevångsfestivalen och Stapelfestivalen.

Merde Nilaup gjorde sin första spelning någonsin.
– Jag la ut några låtar på MySpace och så kontaktade Marie mig, berättar Paulin/Merde Nilaup som var mycket nöjd. Hon tog också chansen att spela sista låten barbröstad.

Dags så för läder och rock, Lesbians on Extasy intog scenen och de dröjde inte länge innan gruppens namn kändes helt rätt. En härlig scenshow och de är mästare på att elda upp publiken med sin musik. När bandet bjuder på extas så svarar publiken med samma mynt. Stundtals verkade alla i publiken totalt kåta.

Extranummret “I like to move it” blev till dans när Lesbians on Extasy övergick från att sjunga live till att sjunga med i “I like to move it” på dansgolvet. En häftig övergång och en häftig start på nattens dans. Och trummisen Pretty Ricky, som var flickornas favorit, bjöd på sig själv ännu en gång och bara fortsatte att dansa.

– Det var fantastiskt, underbar publik, tyckte Fruity Frankie, sångare i bandet om spelningen. Det var första spelningen i Malmö, men det är fjärde turnén i Europa. Nu står Hamburg, Köln och München på tur. De gillar att turnera i Europa.
– USA är så stort, förklarar Fruity och menar att klubbarna här är mindre och ger en bättre publikkontakt. Sen är musiken också populär här, liksom gruppens medlemmar själva.

En mycket bra konsert!