Hej Malinda,
Jag är en (en kvinna i fel kropp) 50 årig som har en 100% manlig kropp men är kvinna i själen och hjärta och vill vara kvinna diskret.
Jag vill hitta en aktiv man som behandlar mig som en kvinna i och utanför sängen. Snart kanske träffar jag en man hos honom. Vad ska jag göra för att jag lyckas bli en kvinna i och utanför sängen med min ev diskreta älskare. Hur ska jag lära mig eller träna för att bli accepterat som en kvinna av en man.

Malinda Flodman svarar:
Hej!
Det finns inget enkelt svar på hur man är som kvinna i sängen. Och det är faktiskt väldigt bra! Det finns ingen speciell mall man behöver följa eller något som man måste eller borde göra eller tycka om sexuellt. Jag föreslår att du pratar med din älskare om vad han uppskattar hos kvinnor, men allra viktigast är att du känner efter hur just du är som kvinna. Du kan vara en dominant kvinna i sängen, en undergiven, en mjuk och försiktig kvinna eller en vilt passionerad eller på något helt annat sätt. Det viktiga är att du är kvinna på just ditt sätt och trivs med det. Då är det också lättare att bli sedd som kvinna av andra och att hitta någon att ha ett förhållande med.
Lycka till med din älskare!

”Jag vill ha tjejsex men är inte lesbisk”. Malinda svarar.