Tom Ford
När Tom Ford insåg att han var gay var det ”ett problem i ungefär två minuter”.
Det var 70-tal, han bodde i New York och han säger att det var ”moderiktigt” att vara gay.
– Det var inte det minsta traumatiskt för mig, säger han när QX möter honom på filmfestivalen i Venedig.

Allt för Sverige-Erica
Erica Anderson är tv-aktuell som en av deltagarna i Allt för Sverige. Den 65-åriga psykologiprofessorn som vid sextio års ålder genomgick en könskorrigering är höstens mest spännande tv-personlighet.

Mattias är Vegokungen
Han har givit ut flera kokböcker för veganer och startat den framgångsrika tidningen Vego. Möt Mattias Kristiansson.

Marika Carlssonn är Gud
Hon spelade En negers uppväxt i fyra år, kom ut som lesbisk lite så där i förbifarten när hon gästade tv-programmet Robins och ledde i år Gaygalan tillsammans med Babsan. Nu är Marika Carlsson aktuell med nya föreställningen Jag är Gud.

Dags för Så mycket bättre – med Lisa!

Med superhits som Vem vet, Öppna upp ditt fönster och Benen i kors erövrade hon Sverige, därefter intog hon de europeiska scenerna som jazzdrottning. Nu syns Lisa Ekdahl i Så mycket bättre.

Comeback för Cameron
Han fångade våra hjärtan så fort han visade sig i Idol, och hans tolkning av Macklemore & Ryan Lewis ”Can´t Hold Us” under kvalveckan sattes rakt i krysset. Att Cameron Jai nu fått lämna Idol känns därför både trist och oväntat. QX tog ett snack med den 16-årige favoriten från Kristianstad.

Dessutom: Vi pratar med Bengt Braskered från TV-serien Syrror och Jessica som tränar ungdomar i pingis. Liberalernas Birgitta Ohlsson skriver om valet i USA och betydelsen av en kvinnlig president, vi har sett filmen Julietta och lyssnat på ny musik från Emelie Sandé. Och så har vi testat nya varor du hittar i livsmedelsbutiken.