I 12 år har den mixade fetischföreningen Dekladance förgyllt Stockholms nattliv och gett plats för alla personer med fetischistiska lustar! I år arrangerar de ännu en gång Stockholm Fetish Weekend med mjukstart och ClubCrash på två av stans gayklubbar.
Fredag kväll startar festen i KingKongs lokaler på Mariatorget som kvällen till ära håller öppet till 01. Därefter fortsätter ClubCrash-natten på Candy där fetisch-gänget blandas med alla party-gays.
Lördag ägnas åt en heldag på fantastiska Nobelberget vid Sickla Köpkvarter. Dagtid är det marknad där medlemmar köper och säljer sina sköna kläder och attiraljer. Fyra föreläsningar hålls liksom performance och ett utrymme för att testa och träna bondage. Entrén till marknaden är gratis och öppen för alla intresserade.

Klockan 18 stängs marknaden för att nattens fest skall förberedas. En fest som startar 22 och håller på till 03. Observera att entrén stänger vid midnatt och att det endast är förköp som gäller. Biljetterna fixar du på Dekadance.se där du först blir medlem. Nattens dansmusik levereras av Dj Discarded och Anthony Drone och en modeshow med en rad fetisch-designers presenteras.