Pridelördagen är gigantisk, GayGala-natten är legendarisk men Mello-finalhelgen är kanske ändå (nästan) den största av största festhelgen!
Nå. I maj lär ESC-finalen slå även denna helg!

Räkna med att fredag på Candy kommer bli ett sjöslag (en gay, dvs kul och glad version alltså…). Dj Anders, Dj Bride och Dj Bernhard spelar – inga artister eftersom det rent frankt inte behövs, och såklart älskade Jackie som värdinna. Fatta att vi har en sådan genomgod och galaskön värdinna som leder oss i fredagsnatten! Älskar dig!
Klokt är att inleda kvällen på Navid Kabiris Schlagerkväll på Casino Cosmopol, bara kort vandring från Candy.




På Secret Garden har fantastiska nöjestrollkonstnären Leo b sedan en vecka intagit DJ-båset för att öka på röjet i den lite ruffa lokalen med stora värmebeslingade uteserveringen på Kornhamnstorg. Här kommer Leo b spela varje onsdag, torsdag och fredag. Ikväll kanske det blir någon schlager….
Secret Garden är öppet alla dagar i veckan, året om, 12-03. Bara det!




På torget intill, Mälartorget, är det Fräcka fredag Reine som styr natten på 15-år unga Torget. Öppen scen 22-23 och i övrigt Reine som värdinna. Stan är full av tillresta som skall kolla på Melodifestivalen (jo de kommer från hela landet och hela Europa) så räkna med fullt hus på Torget och för den delen även på Side Track och Bitter Pills.





På läderklubben SLM är lördagens DJ ännu inte utannonserad, men på fredag kväll är det temakväll Cruising Club och på lördag natt är det Fetish Night, vilket betyder strikt dresscode, enbart läder och gummi.



Tank är det storsatsning på lördag natt med Arja Saijonmaa och Anna Book på scen. På Söder är det KingKong som regerar och där visas Mellofinalen först uppe på baren Pitcher och sedan fortsätter festen på natten ut nere i källaren. Makkan och Bride spelar.




På Söder Mälarstrand slår Gunn Lundemo upp portarna till Magasinet (tidigare Clustret) för et stor festsatsning där det har tågats upp gäster från Göteborg. Mer info här och i GayMap.



Är man less och le på schlagermusik redan på lördagskvällen finns två säkra alternativ. Dels är det Dj Pjotr som till klubben Café UFO vid Hornstull fått in OlleCount HemmendorffHemmendorff och på Mosebacke bjuder Petter Wallenberg in till en hel kväll och natt med Vogue! Dans alltså..



GÖTEBORG/MALMÖ
Är ni inte i Stockholm/Solna på Mellofinal så är Bee Bar i Göteborg och Malmö heta tips. Här är det full satsning på Mellofinalshelgen såväl fredag som lördag.
I Malmö blir det Melloefterfest med Wonk i nya lokalerna vid Stora Torg där Deejay Johnny och Belinda är dragplåster. I Göteborg är det på Gretas som schlagerefterfesten hålls fram till 05 och med DJ-uställningen T-West och Hindocha.