– Arja och Anna Book är redo för årets schlagerefterfest

Schlagerdivorna Anna Book och Arja Saijonmaa intar klubben på Kungsgatan under lördagsnatten för att framföra sina hits. Kvällens DJ och hostess är en och samma person, nämligen Leo.B, som med ett härligt gäng vänner bjussar på ”schlagerrejv” hela natten lång! Och innan 23 är det fri entré!

Har ni själv någon favoritschlagerlåt genom tiderna?
Anna:
Waterloo! Och jag älskar båda Johnny Logans bidrag ifrån Irland väldigt mycket. Och Celine Dion’s när hon vann.
Arja: Det finns många speciella klassiker och jag kan inte peka ut någon enstaka, men en sak är säker: Det är melodin som är viktigast, industriella och digitala låtar kommer och går men melodier består.

Vem vinner på lördag?
Anna:
Jag har fler som jag tror på, Ace Wilder, Frans & Robin Bengtsson är med i topp 5. Där finner vi nog också Wiktoria & Molly S kanske…
Arja: Jag har ingen direkt åsikt om det, alla har sig egen existens och utsmyckningen verkar viktig nu för tiden. Men om det är någon som fastnat på min näthinna med starquality så är det Oscar Zia.

Inför giget på Tank på lördag, vad kommer ni bjuda på?
Anna: Jag sjunger väldigt gärna ABC, Himmel för två & en riktig partyrökare som jag har som bonus. Är jag på plats så kan jag lika gärna sjunga och ni vet att jag alltid vill bjuda på mig själv!
Arja: Ja, tammefan blir det Högt över havet…flera gånger om, kan jag utlova om publiken vill…