Vad kan du berätta om festen på lördag?
– Det blir ett enda stort dansgolv som tar 600 personer i lokalen Magasinet som tillhör Munchenbryggeriet. Vi har internationellt besökt från tv-serien The L-word Daniela Sea, känd som ”Max/Moira”, som kommer att köra ett dansant dj-set med mig innan vår turné i NYC & Montreal. Duo Raw är eminenta hosts, och även Admira Thunderpussy och Acid Queen kommer att se till att ni alla har en riktigt rolig kväll. Andra dj:s är Kenny Solomons, Black Barbie, Anthon Gyllensten och Gretchen

Det är en fest efter Mello-finalen, blir det ”bara” schlager?
– Nej det blir det inte. Det blir jätteblandat, kommersiell dansant musik. Kanske lite extra schlager under primetime men annars mixat.

Ni har många dj:s, hur ska alla hinna spela?
– Alla kommer att få en timme var. Tanken med det är att de alla kan välja sina absoluta favoriter och göra ett så tight och bra set som möjligt.

Varför ska man välja er fest?
– För att den är 100 % skapad med kärlek och målet är uppnå lika mycket kärlek på festen.

Hur får man tag på biljetter?
– De finns på restaurang Torget, 500 stycken släpps som förköp och vill man till 100 % komma in så borde man verkligen köpa där.

Du drar utomlands nästa vecka för dj-jobb, vad händer då?
– Ja, det stämmer bra. Jag och Daniela Sea ska börja turnera och dj:a i världen ihop och våra första stop är nästa vecka. Då blir det New York den 18:e, Montreal Kanada den 19:e och Norfolk Virginia den 26:e. Sedan blir det lite andra länder i Europa i slutet av april igen.

Vem skulle du helst se som gäst på lördag?
– Det hade varit mysigt att ta ett glas med Meryl Streep.