– efter WONK kommer TANK

TANK tar alltså över efter WONK. Namnlikheten är påtaglig, är det en slump?– – TANK har tagit över WONK´s gamla lokaler. Likheten i namnet är en slump. Namnet har uppkommit som ett resultat av den inriktning vi vill att klubben ska ha.

Vad skulle du säga är skillnaden mellan TANK och WONK?
– Den främsta skillnaden är att det är två olika personer som driver de olika klubbarna. WONK drivs av Joe (Nilsson), och TANK av mig, Ali. Jag driver sedan tidigare The Secret Garden. Inriktningarna på WONK & TANK kommer att vara helt olika när allt är klart på TANK. Vi har valt att gå åt ett annat håll än föregångaren av lokalen men har en del renovering kvar.

Har klubben fortfarande HBTQ-inriktning?
– TANK:s koncept är det råa, industriella som vi anser inte finns tillräckligt representerat på Stockholms gayscen. Med andra ord så är klubben HBTQ-vänlig. Känslan som ska förmedlas till gästerna är det man upplever när man går ut och klubbar på HBTQ-vänliga klubbar i till exempel Berlin och Barcelona. Inspirationen till att driva denna klubb kommer från Erik, Peter & Bernhard som framgångsrikt driver både Candy & King Kong. Jag hoppas att jag ska kunna komplettera gayscenen med denna nattklubb.

Vilka dj:s har ni knutit till er?
– Vi jobbar än så länge med en majoritet av gäst-djs. Detta för att hitta den eller de som fungerar bäst med oss och våra gäster.

Ni fortsätter med fem-öppet också?
– Ja, vi har öppet till 05.00 onsdag, fredag & lördag. Det är fri entré fram till 02.00 alla dessa dagar. De som har VIP-kort till The Secret Garden kommer in gratis hela natten.