Man skulle kunna tro att det är någon slags speciallöningshelg bara för hbtq:are med tanke på allt som händer i helgen!
Fetisch-kalasandet har vi redan tipsat om men värt att understryka: Lördagens Unleash-fest på Slakthuset är det endast förköp till. Så ruscha till CUM Clubwear eller Eve Collection alternativt shoppa via Dekadance hemsida! Finbesök i stan alltså, där fetisckkonceptet Unleash släpper loss alla sina tyglar från 22 på kvällen.
Redan fredag kväll är det extra öppet på KingKong vid Mariatorget där de som har suget kan testa sina vackraste gummi, PVC, läder, uniform eller vad det nu kan vara för vackert. Alla välkomna, men har du fetisch-kläder på så är det fri entré – och du har såklart roligare!
SLM har öppet som vanligt. Bar fredag och på lördag kommer Kent Bernhardsson och spelar tung sväng.






Kent ”Bernhard” Bernhardsson är i gasen redan fredag kväll på Candy som har besök av Gregor Michaj och Thérèse Andersson Lewis med temat StorSchlaget. Sjung med alltså! Förutom Bernhard spelar Makkan och Alex W.
På Wonk är det vackraste Leo B. som håller i taktpinnen för alla ungdomarna. Även är är temat schlager och Leo B utlovar ”GoGoBiffar och tokiga drugor, dansbattle och rajraj”.




Fredagen startar såklart på Posithiva gruppen som firar att man nu har kämpat för HIV-positivas rättigheter i 30 år! Ta en sväng förbi Tjurbergsgatan, njut va tårta och WADGirls och ta med en blomma eller en extra slant till föreningens Stödfond.
Startar natten gör man även på Torget (med VJ Seb), Secret Garden, någon av alla Urban Deli-hak, Bitter Pills och såklart Side Track. B1:an håller på med stambyte och renovering så ni får vänta lite med att gå dit för en tapas-tugga.







Lördag natt har vi redan täckt fetischmässigt – så ni som står över den inriktningen denna helg tar er till King Kong eller Wonk såklart! Och på Nalen, mitt i heta city, är det fest för tjejer som passerat 30-strecket! Entré 150 i dörren och det är legendariska Dj Christer som fixar musiken!
Tillbaks på partyarenan är även Café UFO och bästa Pjotr som ser till att dansmusikintresserade med bokstäver har någonstans att ta vägen. Kvällen förgylls dessutom av Arvid Wretman aka Your Planet Is Next. Bra start på tidig kväll är såklart Bitter Pills som ligger nästgårds.






Bra utbud i helgen alltså för allsköns versioner av hbtq. Glöm inte att utbudet upprätthålls och kan bli än större om just du beslutar dig för att faktiskt gå ut! Gayscenen är helt enkelt vad du gör den till!