Bee kök & bar får tillskott – Lesbisk profil vill ena Göteborg och Malmö

– Det känns jättekul och utmanande. Jag har arbetat inom restaurangbranschen i 28 år, så jag kommer att ta med mig min yrkeskunskap och erfarenhet till Bee kök & bar, säger Bäckström.

Bee bar & kök finns både i Göteborg och Malmö och öppnades som en mötesplats för hbtq-personer. Deras måtto är att alla är välkomna och lika mycket värde, oavsett om du är gul, svart, vit, röd eller grön.

Bee bar & kök växer och växer, hur ska du se till att succén fortsätter?

– Jag ska försöka få ihop restaurangen i Göteborg med restaurangen i Malmö så att det blir en enhet. Bee kök & bar ska bli ett begrepp istället för att det ska vara uppdelat mellan städerna, säger Bäckström.

Katarina Bäckström har drivit tjejklubben Zappo i Göteborg under lång tid, men i samband med West Pride 2015 kommer klubben att ha sin sista kväll. Bäckström kommer sedan helt att koncentrera sig på sitt nya jobb på Bee kök & bar.

– Samtidigt som det känns sorgligt så ska det bli jävligt kul. Jag säger rest in peace och slutar med flaggan i topp. Men det ska bli en sista kväll som alla kommer att minnas, säger Bäckström.

Bee kök & bar kommer att servera mat under West Pride i Göteborg.

Redaktionen