Moxy är för de flesta kända för sina magisk mixade flatfester där flat blir ett brett begrepp långt utöver köns- och sexualitetsgränser. Men varför stanna vid nattklubb när man har ett bra nätverk! Tidigare i år fixade Moxy en biovisning och nu är det dags att bjuda in till en Dinner Club på Urban Deli i Sickla Köpkvarter.
För 400 kronor kan 100 personer få tillgång till kvällens ”set up”meny och i övrigt går det bra att komma förbi från 20.00, då restaurangen är reserverad för Moxy, och hänga i baren där det även kommer finnas enklare snacks. Dj Fride spelar och i övrigt är det mingel, kram och mums som gäller!

– Kul idé. Hur har ni fått den?
– Egentligen har jag nog tänkt på konceptet sen vi stängde Momma för några år sedan, det jag vill komma åt att det är väldigt trevligt att ses även utanför nattklubben Moxy, där mat och dryck står i centrum. Men att man ändå träffar sina vänner och säkert kan skaffa nya också.

– Berätta om UD Sickla. Alla har nog inte hittat dit ännu!
– Just att det blev Urban Deli Sickla är först och främst för att det är ruskigt bra mat och tillräckligt stort och lika bra som Urban Deli Nytorget. Plus att jag och Anna Ungh redan samarbetar med en massa kul projekt.
Dessutom har det såklart underlättat att Anan Ungh är restaurangchef på av QX läsare till Årets restaurang/bar utsedda Urban Deli på Nytorget. I infon till Moxymedlemmarna lockas med att Dinner Club kan komma att ta sig vidare ut i skärgården i sommar, någon annan krog eller återigen dyka upp i UDs lokaler.

– Hur ser planerna ut framåt? Först bio, sedan dinner… sedan?
– Sedan blir det mer av allt…men kanske kommer också Moxyresan?

– Nästa Moxyfest väntar vi ju på! När kan vi dansa igen?
– Nästa Moxyfest kallas Moxy Spring Party och går av stapeln 25 april.

För möjligen inbitna innerstadsfixerade så kan påpekas att Sickla måhända inte ligger på Nytorget eller Sergels Torg men man tar sig enkelt dit med ”innerstadsbussar” såväl som Nacka/värmdöbussar och Saltsjöbanan.
Från Söder tar man direktbuss 74 som går från Krukmakargatan/Torkel Knutsonsgatan, via Södra Station, Skanstull sedan Hammarby Sjöstad till Sickla. Annars är det Slussen som gäller där det si så där varje sekund går buss eller tåg som stannar vid Sickla Köpkvarter. Urban Deli ligger mitt emot Stockholms läns museum.