Premiär blir det den 20 september och kvällarna kommer att ta skepnad i två olika former.
– Den 20 september får klubben besök av DJ:n och modellen Ingrid Alexio som kommer ta över ”Etablissemanget” tillsammans med ballroom-figuren och DJ:n Lip Murad! I foajén tas gästerna emot av dansaren och DJ:n Amir Ashoor och modellen och kreatören Kenxo. Där spelas det också ”gayhits” och annat skoj! Kvällens dragqueens är Chiwi och Kendi som bjuder på ett Brat-inspirerat nummer.

Tanken är att klubbens storlek kommer att variera, och var tredje månad tar Hot Stuff över hela huset likt Pride-festen. Resterande månader håller man till i två av Södra Teaterns andra rum. Vilka rum det är beror på musiken. Klart är det att klubben efter den 20 september äger rum varje löningsfredag i ett år framåt och avslut blir det på Pride-lördagen nästa år.

Pridefesten var ju väldigt stor med uppträdanden och DJ:s, hur tänker du kring DJ:s och uppträdanden framöver?
– De stora kvällarna (29 november, 28 februari, 30 maj och under Pride den 2 augusti) kommer vara i samma storlek som Pride-festen där vi tar över hela huset med DJ:s och liveakter i varje rum. Nu i november har jag till exempel bokat en grym dansare från London som kommer hit. Och det är värt att säga att även de mindre kvällarna med två rum kommer att vara väldigt queer då 50 procent av huset är ”mitt” och kommer vara fyllda av olika liveakter.

Många festfixare har försökt starta klubbar senaste åren men inte lyckats, är en månadsklubb hemligheten att få Stockholmnarna att komma tror du?
– Nja, jag tror absolut att både behovet och klientelet för en regelbunden queerklubb finns. Däremot tror jag att många arrangörer inte är så lyhörda för vad gästerna faktiskt saknar. Tiderna förändras och många arrangörer tenderar, enligt mig, att köra på det som ”alltid funkat”. Man är rädd för att testa nytt och tänja på gränserna, något jag med glädje gör. Livet blir så tråkigt om man inte tar lite risker.

Foto: Karin Bernstrup