I går var det stor Kristallen-gala på Cirkus i Stockholm där TV-Sveriges bästa prisades.
Tittarnas favoritprogram blev, för vad som känns miljonte gången, Jocke & Jonna-serien Spökjakt, och Årets manliga respektive kvinnliga programledare blev Idols Pär Lernström och Pernilla Wahlgren, som såklart prisades för Allsång på Skansen.

Årets biroll gick till Bengt Braskereds för hans insats i Viaplays hyllade Tuva Novotny-burna serie Allt och Eva.
Det var roligare än jag trodde att ta emot pris. Jag hade tänkt att jag skulle vara städad och sansad och så men glädjen tog över. Serien ligger mig så varmt om hjärtat, berättar Bengt för QX.
Hur firade du?
– Jag firade genom att dansa! Sen drog jag hem vid 01.30 när jag kände att jag kan det här.
Så, blir det en fortsättning på serien?
– Den frågan ställer jag mig och teamet också. Vi vet ingenting, och branschen är som den är, men viljan från oss som skapat och skådespelat är total.

Årets nyhets- och aktualitetsprogram blev Cyklopernas land, programmet som Christopher Garplind styr med kul spaningar från olika gäster.

Årets komedi/humor-kristall gick till Tore, William Spetz hjärteprojekt som hade premiär på Netflix i fjol. William tog även hem priset som Bästa manliga huvudroll för samma serie.
– Jag har aldrig brunnit så mycket för något projekt så mycket som jag brunnit för Tore, sa en rörd William under galan.

William Spetz prisades under Kristallen.