Den tidigare Love Is Blind-deltagaren Stacy Snyder har nu presenterat sin nya kärlek för världen.

I en Instagram-video, med flatlåten Guess av Charli XCX och Billie Eilish spelandes i bakgrunden, kan vi se hur Stacy sitter i en bar med ett glas vitt vin medan textmeddelanden dyker upp på skärmen med ord som: ”Hon har en pojkvän”, ”Hon är singel igen” och ”Hon är irrelevant”.

Men det stora avslöjandet kommer när orden ”HON ÄR LYCKLIG” visas och tv-personlighetens nya tjej kliver in i bild för att kyssa henne. Videon avslutas med ett ”surprise” och en regnbågsemoji.

I kommentarsfältet skriver ett fan: ”Internet var inte redo för det här”. Ett annat fan skriver: ”Mer och mer kvinnor upptäcker hur underbart det är att dejta en annan kvinna”.

Senare samma dag gick Stacy live på plattformen för att tacka sina följare. ”Jag måste erkänna att jag var riktigt nervös inför att posta den där videon idag, och jag är verkligen mållös”, berättade hon. ”Jag trodde att jag skulle få mycket hat, men istället har jag fått så mycket kärlek. Det var en förändring jag verkligen behövde. Tack så mycket. Jag älskar er alla”.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Stacy Snyder (@stacyrenae926)