I podcasten Dumb Blonde med Bunnie XO öppnade artisten Elle King upp om hur det egentligen var att växa upp med komikern Rob Schneider som pappa. Och det var ingen enkel barndom hon beskrev.
– Han var knappt närvarande när jag växte upp och vi fick ingen riktig kontakt förrän jag blev äldre. Även idag är vår relation väldigt upp och ner, säger hon.

Elle, som slog igenom med låten Ex’s & Oh’s, berättar att hon inte håller med om många av de åsikter hennes pappa har.
– Han pratar skit om drag och har anti-gay-åsikter. Jag vill ta tillfället i akt och säga att jag inte håller med. Jag håller inte med om vad han säger!

Förutom de politiska meningsskiljaktigheterna har deras relation präglats av andra problem. Elle avslöjade att The Hot Chick-skådisen skickade henne till ”fat camp” två somrar i rad när hon bara var 11 och 12 år gammal.
– Jag fick en skiva kalkon och ångade grönsaker till varje måltid och tvingades träna hela dagen, minns hon.

När hon en sommar stukade foten och inte kunde gå ner i vikt blev hon bestraffad.
–Det var en väldigt toxisk och löjlig situation.

Far- och dotter-relationen har varit så ansträngd att de ibland går flera år utan att prata med varandra. När Elle släppte sitt första album och folk började fråga om hennes kända far blev Rob rasande.
– Han ringde mig och sa: ‘Prata inte om mig i pressen’. Och jag tänkte bara, okej, visst, men också, skit i det. Jag bryr mig inte.

Elle berättar även att hon aldrig ville ha sin pappas hjälp för att kickstarta sin musikkarriär.
– Jag ville gå min egen väg och inte bli förknippad med honom.

Nu har Rob svarat på kritiken och ber sin dotter om förlåtelse.
– Jag önskar att jag hade varit den pappa du behövde när jag var i 20-årsåldern. Det var jag tydligen inte och jag hoppas att du kan förlåta mig för mina brister, säger komikern i en intervju.