Hollywoodstjärnan Hunter Schafer, mest känd för sin roll i HBO:s Euphoria, gästade podden Call Her Daddy nyligen med programledaren Alexandra Cooper. I avsnittet berättar hon om hur expojkvännen, artisten och skådespelarkollegan Dominic Fike, var otrogen mot henne.

Paret inledde sin relation under inspelningen av Euphoria och deras relation väckte stor uppmärksamhet. De var ett av Hollywoods hetaste kärlekspar, men bakom kulisserna var allt inte lika rosenskimrande. Efter mer än ett år tillsammans tog förhållandet slut – på grund av att Dominic var otrogen.

I podden delar Euphoria-stjärnan med sig av hur hon upptäckte sveket och den efterföljande känslostormen. Hunter berättar att hon rotade igenom Dominics telefon när hon började ana att något var fel.
– Man känner alltid på sig när något inte stämmer. Jag är inte stolt över det men jag behövde veta sanningen, säger hon och tillägger att detaljerna kring vad som hände stannar mellan dem.

”Jag kunde inte låta bli att undra om min transidentitet spelade en roll i varför det hände”

– Det var första gången jag blev utsatt för otrohet i hela mitt liv och det förändrade mig fundamentalt som person, säger Hunter och fortsätter:
– Det var en smärtsam process att inse att otrohet inte handlar om dig som person, utan om den andra personens problem och smärta. Men det var otroligt svårt att komma till den insikten.

Som transkvinna upplevde Hunter att sveket också väckte frågor kring hennes egen identitet och värde.
– Jag hade aldrig tidigare dejtat en cis-man och jag kunde inte låta bli att undra om min transidentitet spelade en roll i varför det hände, säger hon och fortsätter:
– Det är en tanke som var svår att släppa, även om jag visste att det inte var sanningen.