”Jag är glad att kunna dela med mina fans att jag jobbat med ett hemligt projekt med Marc Platt. Han har alltid gjort mina favoritfilmer, håll ögonen öppna”, skriver Britney Spears på plattformen X i början av augusti.

Det tog inte lång tid innan fansen gick i spinn och spekulationerna tog fart – vem kommer spela Toxic-artisten?

Sabrina Carpenter

Sabrina Carpenter

Redan 2017 jämförde tidningen Seventeen de två popstjärnorna och konstaterade att ”Sabrina ger stora Britney-vibbar”. Ett fan skriver att ”det inte finns någon bättre kandidat att spela Britney” och att de har samma ”scennärvaro”.

Addison Rae

Addison Rae

”Kalla mig galen men Addison skulle vara det perfekta valet”, skriver någon på X. TikTokaren och skådespelaren Addison har tidigare uttryckt kärlek för popstjärnan och var snabb med att läsa Britneys memoar efter att den släpptes. Britney var en it-girl under 2000-talet och Addison är en it-girl nu – så varför inte?

Sydney Sweeney

Sydney Sweeney

En annan het kandidat är Sydney. Sedan hon slog igenom som karaktären Cassie i HBO-succén Euphoria har hon medverkat i flera stora produktioner som The White Lotus, Anyone But You och Immaculate. Blir hennes nästa medverkan i filmen om Britney? ”Sydney var född för den här rollen”, skriver ett fan i ett popkult-forum online.

Millie Bobby Brown

Millie Bobbie Brown

Många fans har förhoppningar om att Stranger Things-skådisen ska ta sig an rollen som världsstjärnan. Millie har tidigare uttryckt att hon gärna vill spela en ”riktigt person” en dag – och att den personen får gärna vara Britney Spears.
– Jag tror att hennes historia resonerar med mig, sa hon när hon gästade Drew Barrymores talkshow.
– När jag tittar på bilder av henne känns det som att jag skulle kunna berätta hennes historia på rätt sätt och endast hennes.

En okänd skådis

Britney Spears

Vissa hoppas på att en ”oupptäckt talang” ska spela världsstjärnan.
”Jag tycker verkligen att rollen i Britney-biopicen borde gå till någon helt okänd – ta tillbaka öppna auditions,” skriver någon på X.