Nadjas Drag Race är efter ett års uppehåll tillbaka på Mälarpaviljongen. Under tisdagskvällen den 30 Juli gästas MP för sjunde året av Nadja Beyond och Leo B som bjuder på catwalk deluxe, uppträdanden, överraskningar och musik av självaste Nadja. Uppmaningen är, för att citera värdarna, enkel: ”Sätt på dig en peruk eller högklackat eller smeta ut gammalt läppstift på ditt tryne och kom ner och tävla om riktigt fina priser”. Alla är välkomna och anmäler sig gör man till Leo B, på plats, dock senast 20.30.
Under kvällen blir det också regnbågslotteri i samarbete med Regnbågsfonden och ”Dazzle with Dashl” är med stationer redo för att göra touch-upglitter och fokusera på läppar/ögon, och sminket är precis som entrén gratis.

Riktigt bra priser väntar vinnare av lotteriet samt de som tävlar i racet. Bland annat kan man vinna två biljetter till premiären av Dreamgirls, en staycation plus middag på Scandic Hotell Alvik, trerätters för två på The Hills, brunch för fyra på PopStory, biljetter till galapremiären av filmen Love Game 24 sep, Mathem 1000:- och såklart Stockholm Pride-entré till Pridepark för 2 pers, onsd-lördag. Sex guldpåsar med flera priser i varje väntar lotterivinnarna och den som vinner catwalken/dragracet får middag för 2 på Mälarpaviljongen och The Greeen Queen.