– Jag  har fått göra om hela huset till ett ”gayhouse” och vi har musik för alla! Det blir fyra dansgolv på Hot Stuff. I foajén spelar Amir Ashoor och Ami Jammeh ”lounge with a gay touch, Donna Summer och Kylie Minogue möter Azealia Banks och Charli xcx”. Nere i Etablissemanget kör Dembatheestallion och Lil Shiit afrobeat, dancehall och hiphop. I Kristallen är det Kim Öhman och Zachhomme som levererar ”mixar i världsklass inom pop/elektro/hits/everything in between”. Och uppe i Champagnebaren kör Rasmus Elfström ”guilty pleasure”.
Det blir också ett ”once in a lifetime”-performance av ex-bloggerskan Dessie som kommer köra sin hit Whatcha Got för första och sista gången sen 2011. Sen kommer den Londonbaserade artisten James Indigo som lyfts av BBC Introducing as we speak.

Mohamed Touzari flyttade till Stockholm från Gävle för tio år sedan och har varit verksam som DJ sedan 2016, anordnat en del klubbar, hållit i efterfesten till Nicki Minajs Sverigespelning och en väldigt lyckad BRAT-kväll där han mixade Charli xcx senaste album. Nu är han nu redo för Hot Stuff. När Södra Teaterns Olof Göransson hörde av sig kändes detta som en perfekt första satsning.
– Jag vet att konkurrensen är stenhård denna afton, men för att öka chanserna att få bedriva regelbunden queerverksamhet i huset hoppas jag att folk ser värdet i att dyka upp. Jag lever för populärkultur and everything gay vilket alltid genomsyrar mina klubbar. Men detta är min största satsning hittills i egen regi och jag kunde inte vara mer spänd!

Du pratar om att detta kan bli en återkommande gayklubb?

– Ambitionen är att ha ett mindre rullande koncept varje vecka i ett av rummen, medan satsningar i den här utsträckningen där vi får använda hela huset är något man kanske gör varannan månad på sin höjd. Mycket beror på hur den här kvällen går. Jag hoppas att alla som uttrycker saknad av fler ställen i innerstan, dyker upp och stöttar. 

Vill man höra Mohamed själv spela under Pride-veckan är det Urban Deli Sveavägens takterass 31/7 samt på Backdoors slutfest den 3/8 som gäller.
– Jag har även hand om Pride-veckan hos Stockholm Under Stjärnorna där jag bokat samtliga akter torsdag – lördag. Jag har bland annat flugit hit en legendar inom ballroom-scenen som uppträder där på torsdagen. Veckans bästa förfestställe, om ni frågar mig!