Förra veckan gästade Billie Eilish det populära intervjuprogrammet Chicken Shop Date och fansen kallar avsnittet för det ”flirtigaste någonsin”.

Programmet går ut på att den brittiska komikern Amelia Dimoldenberg ”dejtar” kändisar på olika snabbmatsrestauranger runt om i London. I det senaste avsnittet var det Birds of a Feather-sångerskans tur – och flirtandet började nästan direkt.
– Jag har fixat veganska nuggets och pommes till din lunch… för jag finns inte på menyn än, skämtar Amelia och den 22-åriga världsartisten fortsätter:
– Damn! Jag hoppades verkligen att det skulle vara du.

Genom hela avsnittet är det en påtaglig kemi mellan tjejerna. De pratar om bland annat dofter, attraktion och pirret av att vara förälskad.
– Jag blir galen när jag är kär, säger Billie.
– Du har en låt som heter Ocean Eyes. Jag skulle säga att du har väldigt flirtiga ögon […] Ganska förtrollande faktiskt, säger Amelia och Billie svarar:
– Tack, du är ganska förtrollande.

Sedan ställer Amelia en fråga som… låt oss säga så här, man måste inte vara en lesbisk expert för att förstå vad hon menar.
– Om du var en glass – skulle du föredra att bli slickad eller biten?
– Slickad! Eller vad menar vi? (skrattar) Om jag på riktigt var en glass? Det är ingen metafor? frågar Billie.
– Nej, det är ingen metafor (skrattar). 
– Mest slickad men emellanåt ett lite biten här och där.

I kommentarerna är fansen entusiastiska över parets kemi. ”Mer känsloladdad kärlekshistoria än Twilight,” skriver en person. ”Jag vill att någon ska titta på mig på samma sätt som Billie tittar på Amelia,” skriver en annan.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Chicken Shop Date (@chickenshopdate)

Efter intervjun lade Amelia upp ett Instagram-inlägg. ”Jag vet inte vad jag ska säga? Jag är mållös av den här dejten. Låt oss hoppas att Billie Eilish bjuder ut mig på lunch igen”, skriver hon.

Se hela intervjun här: