Tidigare i år gästade den amerikanska sångaren och skådespelaren Reneé Rapp tv-programmet Saturday Night Live (SNL). I ett sista minuten-beslut valde hon att komma ut som lesbisk – något som kändes både läskigt och bra.
– Jag undvek att kolla min mobil i några dagar för att jag var så fucking rädd och kände mig så shitty. […] Jag har fortfarande otroligt homofoba tankar om mig själv hela tiden, säger Tommy Hurts-sångaren i en intervju med Them och fortsätter:
– ”Lesbisk” var inte ett bra ord när jag var barn och nu är det något som jag har en så nära känslomässig koppling till.

Reneé identifierade sig tidigare som bisexuell och skulle till en början introduceras som ”den lilla bisexuella praktikanten” av kollegorna Jacob Elordi och Bowen Yang. Men strax innan sändning bad hon de ändra det till ”den lilla lesbiska praktikanten”.
– De var så söta – och uppenbarligen skulle de vara så söta. Men jag var rädd att offentligt ändra min identitet. Jag ville inte att någon skulle bli upprörd.

The Sex Lives of College Girls-skådisen har även i andra intervjuer öppnat upp sig om hur hon har behövt hanterat homofobi – bland annat under sin uppväxt. Hon växte upp i Huntersville, North Carolina, som enligt henne själv en ”bakåtsträvande och väldigt konservativ” plats. I Call Her Daddy-podcasten berättar hon att ”alla var superfucked och homofobiska” och att det ”bara sög”.

Här introduceras Reneé Rapp som ”den lilla lesbiska praktikanten”:

@youngexwives our little lesbian intern reneé #reneerapp #jacobelordi #snl ♬ original sound – youngexwives