Berätta, vad händer ikväll på festen?
– Ikväll blir verkligen unikt, med sju dragqueens såväl som lokala stjärnor som våra internationella gäster: Drag race-vinnarna Envy Peru och Krystal Versace.

Hur kommer det sig att det dig att du bjöd in just Krystal och Envy?
– Jag ville ha två talangfulla stjärnor som fanns i Europa, men också visa upp två olika sorters drag. Sen är det ju otroligt att de faktiskt aldrig gästat Sverige innan.

Har Le Queer fler fester inplanerade?
– Ja, där ligger flera härliga fester i ”pipen”. Eller vad man säger. Vi avslöjar dem längre fram.

Hur har det varit sen starten?
– Det har varit överväldigande. Senast gästades vi av 700 gäster. Det är otroligt kul! Jag blir glad när jag ser ut över dansgolvet och ser alla dansa, svettas, hångla och sjunga med. Det är härligt och kärleksfullt.

Vad händer mer under veckan för dig?
– Jag har ju fått äran att vara den officiella konferenciern för Eurovision Village. Så jag förväntas stå på scen varje dag och presentera massa härliga artister. På fredag producerar jag också Drag Night med bland annat Nicky Doll, programledaren från franska Drag Race, Elecktra och DQ som tävlade i Eurovision 2007, samt Stockholms Miss Tobi.

Har du tvekat över att fortsätta uppdraget i EuroVillage efter alla avhopp? Och hur är din inställning till alla negativa skriverier kring Eurovision?
– Jag tycker det är bra att folk får utrycka sig i vårt avlånga land, de är en grundläggande mänsklig rättighet! Så all respekt!

Vad ser du mest fram emot under veckan?
– Hmm…jag ser i fram emot all kärlek, sol, musik och kanske lite partaj.

Så, vem vinner?
– Jag är besatt av Spanien! Hoppas hon vinner.. sen måste jag också nämna att min all time favorit Sertab är med i mellanakten. De kanske är de bästa i år.

Le Queer Malmö äger rum på Moriska Paviljongen ikväll kl 22.00