Jo det blir galet i helgen i Stockholm. Vi lovar! Inte nog med att Europas alla mest hängivna ESC-fans kommer befinna sig i Stockholm för att fylla Friends Arena på lördagen, utan detta är helgen då klubbdöden inte längre är smeknamnet på Eken.
Onsdagens Glory har satt sitt tydliga fotavtryck redan och Switch har lockat den yngre mixintresserade gaypubliken.
Ikväll fredag är det så dags för Malmös stolthet Wonk att göra entré med sitt med karaktäristiska vapen: heta bartenders! Stor galapremiär alltså och i morgon lördag såklart ett tillhåll för alla tillresta skånska Mello-fans och andra bartendergroupies.
Föresten kan vi tips om att de där näsdukarna alla (vi menar alla) bögar använde på 70-talet, också har en specialare för de som tänder på just bartenders: kolla länken så får du svaret och vet hur du skall få grabbarna med hem efter stängning!




Fredag betyder såklart även att Candy har öppet vid Norra Bantorget. Tre dansgolv med mellohits, RnB och house rullar!



Är man inte helt inne på schlagers och discohits så är Caliente ett mer än bra alternativ. Gänget bakom HipHop, reggae, etc-klubben håller ikväll fredag till på Habibi.



Gissa att det är knök på Torget såväl fredag som lördag. Och gissa att det blir ogenerad schlager just ikväll fredag då Leo .b är Dj! Leo vet inte bara hur en druga skall dras utan kan även vända plattor som vore hon på värsta 70-talsdiscoklubben!



På lördag är det så ett fullkomligt fyrverkeri av kalas på stan. Inte bara för de som är här för att Mello-festa utan dessutom för alla de som står på barrikaderna för kvinnor. Hallåååå – det är 8 mars!
Bang har till exempel stor fest på Debaser Medis efter att under dagen ha seminarier och workshops i Kulturhuset och Stadsteater!



För de som inte är helt inne på Mello så har MumsMums ännu en natt på Marie Laveau. Djs är Petter Wallenberg, Apollo och Tony Lundström och så kommer franska housestjärnan Kiddy Smile! Och Petter berättar att det blir Kiddys enda spelning i vår i Sverige. Så dans blir det.



Ytterligare festande för de som kanske inte behöver söka sig till de unga hotta i City erbjuds bara något kvarter från MumsMums. Björnföreningen har nämligen fixat ett Break Out Party. Det är vår och björnarna vill nu ut ur sin långa sköna vintersömn! Starta på Side Track och så tar ni er brummande över Mariatorget till H62!



Kvar i trakterna kring just Mariatorget kan vi tipsa om att SLM, som har en renässans för sina lördagar efter att Kolingsborgs lördagsklubb la ner, har Dj Mantorny som får kängorna att klappra.



Men så var det ju detta med den fantastiska klubbexplosionen! Vi ber, vi hoppas och vi tror att Stockholm nu är moget för att faktiskt ha fler än ett gayställe per helgafton. Wonk har sin andra kväll, Switch som ligger i samma kvarter men runt hörnet, har såklart schlagertema och Zipper som inleder kvällen med en schlagerlounge på grannkrogen gör fullt ös hela natten ut. Praktiskt beläget för de som tar T-bana från Solna.





Och så har Navid Kabiri storsatsning på Göta Källare med en Mello-fest som heter duga. På scen Alvaro Estrella, Linda Bengtzing, Pink Pistols, Velvet och så en hemlis. Massa dansgolv för de som gillar Mello och för de som kräks över detsamma och istället diggar Ullmarker och Pamela! Dj-uppställning förutom dessa två är briljanta Gretchen, heta Zak Ben och breda Kenny Solomons.



Och är man inte färdigfestad efter 05 så är det bara att ta sig några kvarter bort till Bondegatan där festen fortsätter på Basement – dock endast iförd kalsonger



Och efter denna urladdning är det alltså Köpenhamn nästa! Och ja, jag vet, det är fester runt om i hela landet – så kolla GayMap ni som väljer att stanna i hemstaden!