Miley Cyrus är kanske årets hetaste kvinna efter superhitar som Wrecking Ball och We Can´t Stop, rekordbetittade videos och omtalade framträdanden på olika galor. Den 21-åriga supermodellen Cara Delevigne är 2013 års it-girl i modellvärlden med kontrakt med bland annat DKNY och Burberry. Tillsammans har de nu blivit en snackis på sociala medier.
På annandagen postade Miley nämligen en bild på twitter där de båda lekte med tungorna på en bild som även smyckats med en stor regnbåge. Bilden hade texten ”LOVE!!!!! We finally got the filmed developed Mush”, också med en massa regnbågssymboler.
Men bilden föll inte twitters kontrollanter i smaken som genast la upp en varningstext över bilden som krävde att man måste godkänna det känsliga innehållet innan man tog del av det.
Miley avslutar med andra ord 2013 i samma anda som resten av året har gått i, vilket känns befriande. Den före detta barnstjärnan har ju gått från att vara en småtrist ex-barnstjärna till att bli popstjärnan alla talar om.
När undertecknad exklusivt träffade Miley i Berlin förra sommaren berättade hon om sitt stöd för gaycommunityt.
– Jag känner många gaypar som varit ihop längre än mina föräldrar och jag tror att just deras kamp för att få vara ihop gör dem och deras kärlek starkare. Homosexuella har alltid fått kämpa lite hårdare, och det binder samman på ett annat sätt. Jag tror många straighta kan behöva lära sig det, att uppskatta vad andra faktiskt får kämpa för.
Hon tillade också med ett snett leende:
– Alla tror ju att jag är lesbisk för att jag har så många vänner, och så klart, för att jag är korthårig. Ingen kan ju vara korthårig utan att vara lesbisk, säger hon.