I maj släppte Frida Selander albumet Det börjar i dig och efter det har singer/songwritern varit runt i hela Sverige med sin musik- och berättarföreställning.
Föreställningen handlar om ett uppbrott från en relation och hur livet öppnade upp genom arbetet att lära känna sig själv bättre.
I kväll spelar Frida på Stadsteatern.
Hon beskriver spelningen som en blandning av självbiografiskt berättande och popkonsert.
– Jag berättar om ett uppbrott, insikterna som kom med det, och hur världen blir större när jag är närmare mig själv.Det är sista föreställningen vi gör för i år. Sen kommer vi spela en del igen nästa år. Men det känns härligt med ett terminsavslut här i Stockholm!

Hur har turnén gått? Vad har du fått för bemötande?
– Turnén har gått jättebra och det har känts kul och spännande att spela. Föreställningen har fått ett otroligt varmt och fint bemötande. Många säger att de känner igen sig, och att de blir berörda. Jag får känslan av att föreställningen öppnar upp något i människor, folk berättar att de gråtit, och hela känslan efteråt är ofta ganska upprymd och hoppfull.

Är det skillnad på publik beroende på vart du är i landet?
– Ja, det är absolut skillnad på publik beroende på var i Sverige  jag spelat! Jag ska inte gå in på några detaljer…(skrattar). Men ja, det varierar mycket.

Frida Selander är också aktuell med en techoremix på sin Bortom fysiken.

Det börjar i dig, Hörsalen Kulturhuset. 19.30 i kväll.