Idag släpper Kent ”Bernhard” Bernhardsson och Peter Sandkvist informationen om vad som händer när Paradise Garage den 4 januari har sin sista fest i det runda huset på Slussen.
Veckan efter, fredagen den 10 januari, slår de två upp klubben i Stureplansgruppens lokal Le Bon Palais vid Norra Bantorget.
– Vi har letat länge för att hitta en bra lokal med stort fokus på att det ska vara en trygg adress för våra gäster, säger Peter Sandkvist till QX.
– Vi känner nu äntligen att vi har hittat ett bra samarbete med Le Bon Palais och Stureplansgruppen för att kunna fortsätta ge våra gäster galet party på kommande fredagar, fyller Kent ”Bernhard” Bernhardsson i och fortsätter.
– Arbetet för att hitta en bra lokal med en bra adress för en lördags satsning fortsätter givetvis. Vilket inte har visat sig helt lätt i Stockholm…
De två berättar om ett upplägg som inte helt skiljer sig från dagens fredagar. Tre golv blir det som idag, men med en rockad av golv.
”Mainfloor” levererar Hit house, techhouse, dance, all sköns tänkbara moderna house hits och remixar, ett galet golv med fokus på fullt party och high energy dance
”Bon Bon floor” kommer innebära RnB, hip hop, disco, 80 och 90-tals musik
Och ”Candy floss floor” betyder allt ifrån Melodifestivallåtar i original versioner, gamla hederliga schlagers till italienska schlagers och allting där i mellan.
– Tanken är även att som kronan på verket toppa det hela med lite drug karaoke på vissa kvällar, berättar Peter Sandkvist.
Så ikväll fredag, liksom två fredagar till styrs stegen till Slussen och därefter är det Norra Bantorget som gäller! Vägg i vägg med Dansens Hus så de med lite kulturell espri gör rätt i att redan nu boka upp vårens dansföreställningar för en riktigt skön helkväll!