– Årets favoriter sammanfattar 2013

Vad var det roligaste som hände 2013?
– Det måste ju vara det första mötet med publiken i Priscilla! Och att jag överlevde och att folk verkar älska musikalen!

…och det tristaste?
– Hmm, jag är sämst på att minnas det som är dåligt, och detta året har ju varit väldigt skoj…Men, kanske är det all god mat jag missat att äta på grund av dieten inför Priscilla (skrattar), Dessutom har jag blivit lite laktosintollerant, vilket är mindre kul.

Vilken person sammanfattar 2013 för dig?
– Mina fantastiska vänner som är min familj!

Vad är årets låt?
What Does the Fox Say? med Ylvis! Vi har lyssnat mycket på den på jobbet när vi ska värma upp. Dom är ju norska, och helt galna! Den är kul!

Vilken nyhetshändelse kommer du bäst ihåg?
– Okej, det kanske inte är årets nyhet, men en rolig grej: Det var väldigt fel tid och plats att göra det på, men han som var tolk på Nelson Mandelas begravning som bara fejkade, trots att han gjort liknande jobb flera gånger tidigare. Det hade varit en kul sak i ett annat sammanhang men inte under en begravning. Vilken galen människa!

Vilken var årets roligaste kväll?
– Det kan ha varit när Andreas Lundstedt hade överraskningafest för sin fina kille på Görvälns slott utanför Stockholm! Det var ett fantastiskt ställe! Festen hade svenskt tema och alla bjöd på sig själva i roliga kostymer. Det var en underbar kväll med bra människor, och mycket kärlek.

Vilket klädesplagg använde du mest 2013?
– Mina flugor är ”plaggen” jag använder jag mest. Och mina mjukisbrallor när jag är hemma!

Vilket ord känns mest 2013?
– Priscilla.

Vad hoppas du på av 2014?
– Dom vet inte om det här, men jag tänker bli fjärde medlemmen i Alcazar! Haha, det vore väl nåt? Men skämtåsido, att sjunga mer och kanske få ge ut någon härlig låt och kanske testa på poplivet?

Hur ska du fira in 2014?
– Jag ska ha middag hemma med några vänner, sen ska vi alla vidare till några andra vänner för lite mer dricka och häng! Sen avslutas det med Clean-festen på Göta Källare!