I en scen i filmen sträcker sig sångaren Dan Reynolds efter en progress-prideflagga hos en person i publiken och lyfter den under låten It´s Time samtidigt som han sjunger ”I´m Never Changing Who I Am…”.
Samtidigt ses basisten Dan McKee spela på en bas med transflaggan på, och förklarar:
– Alla förtjänar att inkluderas. Jag hade möjligheten att lyfta in symboler för kärlek och inkludering i vårt framträdande. Och jag vill att alla som kommer och ser oss ska känna att de representeras genom vår musik och samtidigt se att de är välkomna.

Dokumentären som visas på amerikanska streamingstjänsten Hulu berättar om bandets resa till superstjärnestatus, deras filosofi och varför inkludering och positivism är så viktigt för dem.

Imagine Dragons har hits som Believer, Demons och Thunder i ryggsäcken och har sedan länge visat stöd för HBTQ+comunityt. 2017 startade Dan Reynolds LoveLoud festival i USA som ska samla in pengar och göra folk medvetna om den kamp HBTQ+ungdomar går igenom dagligen, och året efter var han producent till dokumentären Beliver, om HBTQ+personer och kyrkan. 2019 tog han ställning mot omvandlingsterapi i ett tal på Billboard Music Awards, och förra året donerade han sitt barndomshem så att det kunde bli ett ungdomscenter för HBTQ+ungdomar-