Löven är så där galet vackra att man tappar andan! Det är friskt som några bittron kanske vill kalla ruggigt, men fortfarande är det milt. Det är mörkt som ger en föraning om den underbara julmånaden med dess höga mysfaktor.
Det är höst.

DRUGS showar på Orangeriet

Och därmed öppnar Orangeriet på Kungsholmen upp sina portar för klubben Lundstedt & Friends. I kväll på höstpremiären från 20.00 med ”den eminente Andreas Lundstedt”.
Och klubbfixaren Navid Kabiri lockar med ännu mer:
– Det kommer att bjudas på dans, goda drinkar, smått och gott att knapra på och uppträdanden i alla dess former. Bland annat så kommer superduper gruppen DRUGS att förgylla kvällen med lite sång och show, berättar han.

Onsdagskvällen innehåller dessutom en Oktoberfest på läderklubben SLM. Klubben har förvandlats till en bier stube och förutom tysk öl och korvar med kådis, vare sig de är med eller utan senap, så kommer bayersk musik terrorisera öronen natten ut! Men vad fan – är det Oktoberfest så är det. SLM på onsdagar har inget dresscode-krav så du kan komma direkt från tjänstemannajobbet, men medlemskap krävs.

För den som vill festa längre ändå så har Paradise sin onsdagsklubb öppen. Emil Hellman ser till att vi festar och dansar i neon.

Och såklart: Urban Deli, Torget och Side Track vet hur en slipsten skall dras om man är lagd åt det hållet.