I år fira man lite extra genom att bjuda in några av årens gamla vinnare. Men man har också passat på att bjuda in några utländska dragshowartister som Sascha Fierce från Sidney och High Heels från Sverige.
– Allt började förra året under Copenhagen Prides Drag Night, berättar Michael Johansson en av dragartisterna i High Heels. Vi träffade producenten bakom Nattens Dronning och han blev så förtjust i vår humor som ligger bakom alla våra nummer. Så i våras blev jag kontaktad av honom och vi fick då en förfrågan om vi skulle vilja komma till Odense och Nattens Dronning. Ett sådant erbjudande kan man ju bara inte tacka nej till.
– 2013 har varit ett bra år för oss i High Heels. I våras var vi inblandade i Eurovision Song Contest i Malmö och körde två populära shower på Euro Fan Café på Moriskan inför vardera 700 personer. Efter det har vi under hela sommaren planerat Dragshowgalan 2013 som hölls för en dryg månad sedan med dragshowartister från Sverige, Norge och Danmark.

Vad händer härnäst?
– Om två veckor skall vi roa gästerna på RFSL Kristianstads 20-års jubileum. Så det blir ytterligare ett 20 års kalas för oss. Sen skall vi direkt in i replokalen och börja repetera inför vår julshow som vi har premiär på den 29 november och sen spelar i fem helger på Hotell Horizont i Trelleborg. Det skall bli otroligt kul avslutar Michael Johansson.
Men först nu på lördag tar High Heels och ger danskarna lite svenska dragshowkultur.