I Stephen King-skräckisen Det spelade Nicholas Hamilton unge Henry Bowers, mobbaren med hockeyfrilla som terroriserade ”The Losers Club”. Nu har han blivit cocktailblandande TikTok-stjärna och släppte nyligen en singel om sin andra dejt med nuvarande pojkvännen. Singeln Spins är ute nu.
– Jag var inte riktigt närvarande under den första dejten men när jag satte mig bredvid honom på puben där vi träffades, kände jag att jag gillade honom. Mycket.
Efter det skrev han låten som ni hör här nedan. Titeln Spins kommer av att Nicholas druckit mycket den kvällen och sen försökte kyssa sin blivande pojkvän.

Nicholas Hamilton kom ut som 18-åring och med anledning av Pride-månaden juni berättar han för sajten Queerty när han är extra stolt över att vara en del av HBTQ+communityt:
– Då jag gör saker som för ett par år sedan hade skrämde mig. Att offentligt kyssa en kille, hålla handen, dansa eller gå på ett mer utmanande sätt. När jag känner mig fri att uttrycka mig själv utan att behöva oroa mig för att bli trakasserad eller ses ner på. Och ja, jag vet att att det är ett privilegium att kunna göra det som New York-bo eftersom du på så många platser inte kan vara dig själv.