Det blev en andra sorti för Antonina Nutshell efter att Elecktra slagit den Liverpool-boende drottningen på fingrarna i Icona Pops Emergency.

Jaha, då var det dags igen. Hur kändes det att åka ut för andra gången?
– Det här gången var det helt okej. Jag tänkte direkt när de sa utmaningen att detta kan bli min andra sorti. Mina looks har inte varit de starkaste när jag varit där. Och detta var ju en looks-tävling. Jag hade svårt att se att jag skulle gå mycket längre, jag har ju klöst mig fast flera gånger och är himla nöjd över allt jag fick göra. Jag hade inte gett upp men det var en lugnande känsla i kroppen.

Hur var det att komma tillbaka egentligen?
– Det var bara härligt. För när jag åkte ut första gången var det så jobbigt att tänka på att jag skulle missa allt, och nu fick jag ju chansen att göra Snactch Game, ”girlgroups” och Dragodifestivalen.

Hur var det att slå ut Imaa?
– Det var speciellt eftersom jag avskyr henne så mycket (skrattar). Nej, hon är fantastisk. Grejen är att jag hade haft så kul med Snatch Game, hade fått skratt och var så nöjd efteråt att det var en kalldusch att höra att jag inte var tillräckligt rolig. Jag var stensätter på att det var Fontana och Imaa som skulle mima. Så jag kände att jag ville göra det absolut bästa av min ”mim” och var jätteglad att få stanna. Jag hade ju dött om jag missat ”dragodifestivalen” och inte få chansen att krama Loreen. Nu är hon min etta igen och Finland min tvåa (skrattar).

Förändrades nåt i gruppen när Santana och Imaa åkte?
– Där på plats kändes det inte så, det vara bara lite speciellt att gruppen blev mindre. Men vår rökgrupp minskade drastiskt och till slut var det bara jag och Vanity som stod där och surade (skrattar).

Nåt du ångrar?
– Jag var önskar att jag haft starkare looks, så jag visste ju att jag skulle vara svag även när jag kom tillbaka. Och när den här utmaningen med ”makeover” kom så kände jag att jag skulle förlora. Men det kunde jag ju inte säga till Robert. Så det var bara att köra på.

Hur var det att jobba med Robert?
– Han var jättetrevlig. Lite tystare än de andra men ”supportive” och ville göra sitt bästa och testa nåt nytt. Han var lättformad och lättjobbad.

Robert och Antonina.

Flera av drugorna har jobbat i Stockholm i påsk, har du några Sverige-resor på G?
– Ja, det pågår lite snack om att jag ska komma tidigt i sommar till Stockholm, men vi får se. Annars är jag i Sverige i maj då jag ska besöka familjen i Umeå. Men då blir det nog inga gig.

Slutligen, kommer du komma tillbaka fler gånger?
– För första gången i Drag Race-historien återvänder någon en tredje gång i samma programserie! Haha, man vet aldrig …jag  kanske vägrade åka därifrån och hoppar fram näsa vecka.