Miss Inga som driver Café Operas torsdagsklubb Stunners är ikväll söndag med på Caféts söndagsklubb för att förlänga Pridekänslan någar timmar extra.
– Idéen om att göra något riktigt kul och röjjigt med killarna som driver söndagsklubben har planerats i ett bra tag, berättar Miss Inga för QX. För mig som de senaste åren mestadels frontat nattklubbsprojekt helt själv är det extra kul att få jobba i grupp och leka lite. Att mina söndagskollegor är vansinnigt snygga att titta på hjälper ju till att öka trivselfaktorn en nivå eller två…
Klubben tar hänsyn till det bittra faktum att bögar, flator, bin och trans garanterat har en tunn plånbok efter denna vecka. Så säger man Miss Inga i entrén och kommerf innan halv ett i natt så kommer du in gratis.
– Jag och killarna har naturligtvis några ess att dra fram ur peruken eller den vaderade BH, men det vill jag dessvärre inte avslöja nu, säger Miss Inga på frågan om det sker något extra ikväll.
– Det blir hursomhelst ingen ytterligare deltävling av MR Wet T-shirt . Personalen på Cafét och faktiskt även en del gäster är fortfarande i chock efter den där kvällen. Musiken som spelas på uteserveringen är mestadels House och Tech House MEN kan det säkert smyga sig in en hel del gayhits, lite eurotecno och och en annan schlager också avslutar Miss Inga.