Tess, Lina och Andreas står för startskottet på WONK:s enorma Eurovisionsatsning nere i Malmö. Trion kommer att bjuda på en exklusiv hitbukett med alla deras stora hits på nöjespalatset Amiralen i Sveriges tredje stad.
– Vi hoppas att det blir galet kul och jag längtar efter att möta Eurovisionpubliken, berättar Andreas som nästa lördag tar med sig tjejerna och åker till London för att medverka i G-A-Y:s stora Eurovsionkväll om en vecka.

Andreas syns inte bara i Alcazar under Eurovsion. Under hela festivalfirandet är han dessutom programledare i Telias stora satsning där man direktsänder sex timmar varje dag från Gustaf Adolfs Torg i Malmö.
– Det ska bli superkul och jag är otroligt laddad, berättar han.

Alcazar går på scenen efter midnatt och kör en 45-minuters hitfest. Musiken i övrigt? Huvudgolvet sköts av Deejay Jonny och utomhus spelar Carina & Elecktra.
Detta är alltså det första av stora schlageruppträdanden som WONK arrangerar under veckan på Amiralen. Framöver kan vi se fram emot Charlotte Perrelli, Loreen, Martin Rolinski och sista men inte minst Carola….