Efter ett par miljoner YouTube-visningar har De Vet Du tagit steget till reality och blivit stjärnor i Kanal 5:s webbserie om bandet. De fyra Lidingö-killarna Christopher, Johan, Tor och Dj-Hunk (som aldrig pratar i intervjuer och alltid har bar överkropp), slog igenom med låten Fucka Ur, och har sedan dess turnérat runt Sverige, varit med i en Björn Borg-reklam och släppt ett par singlar. Kvartetten blandar galet grabbig humor med musik och deras stökiga videos har blivit signum för bandet.
Christopher: Vi gör det vi tycker är roligt, det tror jag att folk känner igen. Och alla våra låtar skiljer sig en del genremässigt och det är svårt att placera oss i ett fack. Vi är aldrig taskiga, jag skulle hellre säga att vi smyghyllar olika saker.
Vad är det största som hänt er karriärmässigt?
Christopher: Den här plåtningen! (alla skrattar). Nej, men realityserien är ju en stor grej. Femman hörde av sig och frågade om vi var intresserade och det kändes ju som en kul grej att satsa på. Vi larvade oss ju mest när vi började med det här, och musiken kom in för att vi inte visste vad vi skulle göra med en mikrofon. Vi har ju alltid velat larva oss och ha kul framför kameran.

Vem i bandet är mest trolig att vakna upp med en snubbe efter en vild festnatt? Vilken kroppsdel är de är mest nöjda med och vem av dem är det som är utrustad med en på 25 cm…
Se bilden och läs hela intervjun med De Vet Du i QX majnummer som du kan ladda ner här.