Den före detta ekonomiska rådgivaren Andreas fortsatte att spendera pengar trots att han har skulder till kronofogden. De oöppnade kuverten samlades på hög och 29-årige Andreas har bara 48 timmar på sig innan han blir vräkt. Läget är med andra ord kritiskt när Lyxfällan-duon Patrik och Magnus dyker upp.

Hur hamnade du här?
– Jag hade tjänat för mycket pengar för mitt eget bästa när jag jobbade på MTG radio. Sen skaffade jag kreditkort och så spårade det ur helt.

Hade du någon aning att det var så här illa?
– Jag var fullt medveten om hur läget låg till, men blundade för situationen. Mycket för att jag var i sorg över en nära vän som fick bort i somras. Så jag sket i allt och gick ut istället. Men så hade jag två tjejkompisar som också varit med i Lyxfällan och då tänkte jag att det kunde vara rätt väg för mig för att få ordning på saker.

Vad gick mest pengar till?
– Tidigare var det shopping och resor i massor, men den sista tiden gick allt till att gå ut och festa.

Tror du att det är vanligt att unga gaykillar hamnar i samma läge, att man går ut för mycket och gör av med för mycket pengar? Varför i så fall?
– Jag är övertygad om att många gaykillar sitter i samma sits. I de flesta fall tror jag att det handlar om att man är osäker och vill synas mycket ute.

Hur var Magnus och Patrik?
– Programledarna är riktigt sköna, men väldigt bestämda…kolla på TV3 ikväll så får ni se!

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?
– En fin pojkvän och en fin vår!

Lyxfällan, säsongsavslutning i kväll, TV3, 20.00

Dyra kläder är en av Andreas svagheter.

Dagens Fråga

Vilken är den bästa musikalen enligt dig?

  • 34%
  • 16%
  • 11%
  • 3%
  • 30%
  • 7%