Storseger för Snipers i söndags

Inledande kvarten av första halvlek är Snipers det bättre laget, rullar boll bra och skapar en del oreda i och omkring motståndarnas straffområde. Ledningsmålet kommer också genom Tomas Jansson, assisterad av Simon Bronegård. Samme Jansson har en stund senare även en boll i stolpen. Men istället för 2-0 kan Magenta kvittera efter en stunds okoncentration i snipersförsvaret. 1-1 är också resultatet i halvtid.

Andra halvlek blir desto målrikare. Motståndet tappar orken och Snipers kan tämligen enkelt komma till farliga avslutslägen. 2-1 kommer genom Simon Bronegård, framspelad av forwardskollegan Mikael Smitz. Magenta sticker upp i en kontring och kvitterar, men detta är Snipers halvlek. Strax därefter gör Smitz den äldre, Christoffer, mål och efter det rullar det på. Ett till mål av Bronegård samt strutar av Mikael Smitz och Andreas Johansson gör att slutresultatet skrivs till 6-2. Ett resultat som kunnat vara större om Snipers inte slagit av på takten mot ett motståndarlag som var både tröttkört och decimerat efter ett rött kort.

Luis Cures jagar en motståndare.

Huvudtränare Öhlins plus för dagen går till Simon Bronegård med två mål och en drös assist, samt Andreas Johansson och Johan Nilsson.