– Jag har inte känt något behov av att driva klubb men har ändå märkt att jag inte går ut på fredagar för att det inte finns något riktigt bra ställe, berättar Club Coutures Mikael Westberg inför kvällens premiär på K15.
– Jag har hållit mig till mina lördagar hos Miss Inga och onsdagar hos Haggorna och tycker inte jag riktigt missat något av att hålla mig hemma en fredagskväll. Så jag blev väldigt pepp av att bli tillfrågad om att köra just fredagar och jag tror det finns fler som känner som jag.

– Du presenterar dig som Sveriges svar på Patsy Stone! Berättar mer!
– Jag är en kille i mina bästa år som tycker det är jävligt kul att ha kul, svarar Mikael och berättar att han skriver egen musik och sjunger och ser fram mot att släppa eget. Dessutom DJar han, har varit involverad i olika klubbar i Stockholm och modellar ”och har lite olika projekt på G”.
Basically är jag en färgstark kille som inte tar livet på allt för stort allvar utan försöker passa på att ha så kul man kan den korta tid man är här.
– Vad levererar du ikväll på premiären?
– Jag kommer spela en skön mix av det bästa jag tycker från electropop, commercial house och lite sassy beats som är kul att höra när man är ute själv och skakar på dansgolvet. Allt från Leila K till ”I don’t know much about clothes, but my hair looks fierce!” – Amanda LaporeYou name it, galna låtar som är sköna att sjunga med i och skaka rumpa till!

När Mikael Westberg lämnar över musikrodret vid midnatt tar Anna Cross och Karin Hill över.
– Jag träffade dem på Herrarnas Afton på NK där de spelade och tyckte de var så snygga och bra, berättar Mikael om de två ”musikhjältar” som spelar fram till klubbens stänger 03.
Med lång klubberfarenhet bakom sig kommer de under kvällen att spela ”feta housebeats” som de initierade garanterat kommer att höra fransk inspiration bakom.

I reklamen inför Club Coutures öppning presenteras Daniel G Johansson, Adam Risberg, Johan Musilmova, Alicia Francke Bocio och Mariam Raven Adam. som kvällens ”AvantGarde”. Så vilka är de?
– Det är helt enkelt en samling färgstarka personligheter som jag lärt känna under min tid på klubbarna i Stockholm, berättar Westberg. Ett team jag satt ihop utifrån vilka jag själv skulle vilja festa med ute och som jag skulle bli glad om de frågade mig om jag vill hänga med ut på en jävligt roligt ikväll och så minnas hälften i morgon!
Basically valde jag de som jag tycker står för det klubben står för vad gäller image och stil och som är bra att uttrycka åsikter och känslor i hur de klär sig!

Du startar klubb en natt då Paradise regerar! Så vad med Club Couture vs Paradise?
– Paradise är en självklar lysande stjärna på Stockholms gayhimmel. Men vi kommer inte riktigt behöva jämföra oss för att vi är så himla olika.
– Klubb Couture är partymonsters, pop queer och fashionistas. Dit skall man komma för att inspirera och inspireras, släppa loss och ha jävligt kul och för att dansa och lyssna på bra music och have the time of your life. Club Couture är inte för att hitta nattens fem i två-ragg utan för att man skall komma ut med kompisar och dansa i total euofori.