The Ultimatum hade premiär på Netflix den 6 april, och redan innan vi fick lära känna de sex paren som skulle utforska om de verkligen hade en framtid ihop så avslöjades det att en andra säsong redan var spikad, och då ska endast queera par vara med.

Men först ut var alltså en rad olikkönade par. I varje deltagarpar har en person ställt ett ultimatum till den andra; fria eller göra slut. För att ta reda på om paren verkligen är den rätta matchningen får de prova att leva ihop i tre veckor tillsammans med en person från ett annat deltagarpar. Kanske finns det någon annan som de skulle passa bättre ihop med?

För Rae Williams fanns det i alla fall det. I reunionavsnittet avslöjar Williams, som hade ställt ett ultimatum till deltagarpojkvännen Zae Wilson, att de inte längre är ett par. Istället har Rae förälskat sig i en annan kvinna efter serien och definierar sig nu som bisexuell.

– Jag har varit tillsammans med en person. Hon är fantastisk, och jag fick en jättebra kontakt med henne men vi håller det lättsamt samtidigt som jag försöker förstå mig på mig själv och min sexualitet. För jag var väldigt obekväm med att vara bi under en väldigt lång tid. Sen Zay och jag blev klara med varandra har jag bara varit med en tjej, och det har varit fantastiskt faktiskt.

Den helt queera säsong två har ännu inte fått något premiärdatum.