I oktober bjöd Fanny Norlin och Ida Wahlström in alla kvinnor till en ny slags tjejfest på Blivande i Frihamnen, Stockholm. Och efter förra gångens succé har de nu laddat om för en favorit i repris. Den 9 april är Lalitas Party tillbaka i samma lokal och med typ samma koncept.

Hur går tankarna efter förra gången?

– Vi känner oss fortfarande helt uppfyllda av höstens fest och vill verkligen försöka skapa samma varma, välkomnande och lekfulla upplevelse som sist. Det var så häftigt att se så många kvinnor som inte kände varandra sen tidigare bonda och ha så kul tillsammans. Och med allt som händer i världen, känns det ännu viktigare att skapa en plats där kvinnor, lesbiskhet och kvinnlig sexualitet hyllas och firas.

Vad kommer ni behålla och vad kastas ut?

– Festen blev så lyckad så det är mycket som vi kommer behålla. Vi är i samma knasiga magiska lokal och vill skapa samma känsla av en vacker och fängslande lustgård där ens innersta drömmar kan gå i uppfyllelse. Likt sist så har vi bjudit in grymma kvinnliga DJs, vi kommer ha spännande workshops och massa små äventyr och bus att göra tillsammans med vänner eller kanske någon du känner dig extra nyfiken på… Även ett episkt framträdande av kvinnokrafts-rap återvänder. Vi kommer nog inte kasta ut så mycket – kanske ännu mer av allas hämningar?

Berätta om planerna för kvällen?

– Kvällen kommer som sist börja med en öppningsceremoni där alla får en chans att känna in i sin längtan för kvällen och börja lära känna varandra. Sen kommer kvällen veckla ut sig i en explosion av knasiga, lekfulla, busiga, sensuella upplevelse som kittlar alla sinnen. På den här festen vill vi göra det ännu enklare för alla att träffa nya människor och ha spännande upplevelser, genom att bjuda in till ännu fler mindre äventyr. Vi har en vision om att du ska kunna gå på massa små dejter och äventyr och att det ska kännas som att du är i en värld perfekt designad för livsmaxade dejter.