En gång i månaden öppnar Garage upp hela huset för ett XXL-party. I kväll på temat XL Winter Wonder Party och därmed får nästa veckas Pink Christmas en tjuvstart.
Stora golvet styrs av Pamela och Jonas, i Panorama spelar Makkan och toaletten dryper av svett när Bernhard spelar disco för alla nödiga.

Diamond och Ruby höjer julstämningen

Och på scen står förra årets grand succé-par Lady Diamond och Miss Ruby. Brittiska damer med bitch-kapacitet som spenderar sitt liv i den katalanska gayorten Sitges men på vintern inte kan hålla sig borta från kyla och snö i Tomtens hemland!




Zipper genomgående december-budskap är att vi skall ”stay hard” – en uppmaning vi gärna efterlever! På Qrusierbloggen kan du lyssna till en av kvällens DJ JJ‘s produktioner, clubmixen av Eric Prydz ”Call on me”. JJ spelar med Tobbe och nattens tema är ”Candylicious”.




Flatfest med en ungt mixad publik och Stureplans-feeling är det i Klubb KGs nya permanenta tillhåll på Kungsgatan. Snygg-Jessica spelar tillsammans med Swedish Dyke Vibes! Ärligt talat – har flatstockholm någonsin haft en så centralt placerad klubb?



Mums Mums samlar sig för den fösrta av sina två sista fester detta år! Butchessa gör därmed sin näst sista show 2012. House of Wallenberg och Apollo gör likaledes sin näst sista spelning detta år! Entrén är noll och intet – men festen är precis så Hornstull en fest kan bli! Och det betyder armarna i luften och stor varma hjärtan till folket!



Förutom MumsMums kan de som vägrar lämna Södermalm festa på Roxy där stämningen vecka för vecka blir hetare inför crescendot den 22 december och hos grannkrogen Urban Deli är det som alltid just en sådan Nytorgsmix som gör att gaysen av alla kön känner sig heta. På Side Track där det är varmt, trångt, mysigt och grabbigt och där många gäster tar sig över gatan till läderklubben SLM där Side Tracks SlipMats spelar! Posithiva Gruppens har baren öppen för medlemmar och närstående.







Stannar man i city är det hbtgay-feeling i Biograf Zitas restaurang och bar Babs, det är såklart nattröj på Naglos Vodkabar och tvärs över gatan är det ännu en fullbokad föreställning med fantastiska After Dark på Börsen. Knö dig i på restplatser i baren – showen är organisk så det är klart värt att se den flera gånger! Och på Torget, detta vattenhål på vår jord, är det Dj Seb som spelar medan gästerna minglar!






Denna natt då Stockholm laddar inför Pink Christmas-veckan då flera hundra hbtq-aktivister kommer till Stockholm för att se till att arbetet för våra rättigheter stärks över hela världen, njuter vi av att december för en gångs skull lyses upp av snö!