[image id="64901" align="left"]

Nästa vecka, den 10 -16 december, är det smart att kombinera julshoppande med att fira in helgerna på allvar. Samtidigt som vi firar Lucia, Chanukka och julfester så det står härliga till är även den internationella hbtq-rörelen samlad i Stockholm! Ännu en anledning att ta tåg, bil, flyg eller bil till den svenska huvudstaden.
Företagarföreningen Stockholm Gay Life har samlat ihop alla hbt-arrangemang som sker i stan och ännu ett år samlat ihop en enda lång rosa julvecka!
Pink Christmas har till och från proklamerats i Stockholm sedan 2004. I år har SGL gett ut ett programblad som huvudsakligen sprids som PDF.
Här kan du ladda ner programmet
Under veckan blir det bland annat Luciafirande på Kolingsborg, Klubb KG och även på Side Track den 15:e. Det blir Chanukka-firande med klezmerorkestern Sternfall på Torget. På Zipper blir det en ”ultra” julfest och SLM har mixad julfest. Lägg där till flera queera utställningar, After Dark och La Cage Aux Folle, Arabian Night Party med Arabiskt Initiativ, björn-fest och Golden-ladies-träff, Regnbågsmässan med Rainbow Gospel. Som sagt en perfekt vecka att komma till Stockholm för ett rejält julfestande!

Alla evenemangen ligger även i QX GayMap och mobile.qx.se/gaymap där du även ser evenemangen utsatta på kartor och kan få uppdaterad info på sex olika språk (förutom svenska även för finskspråkiga, engelska, tyska, danska och norska vänner!).